Zvijezda Uvoda u anatomiju progovorila o iskustvu rađanja s maskom: Klaustrofobično

GLUMICA Camilla Luddington izdržala je 15 sati trudova i to dok je nosila masku.

37-godišnja zvijezda Uvoda u anatomiju je u kolovozu rodila drugo dijete, sina Lucasa Matthewa, a u novom intervjuu u emisiji The Kelly Clarkson Show se prisjetila izazovnog porođajnog iskustva tijekom pandemije covida-19. Kako je rekla, osjeća se povezano s brojnim drugim majkama koje su rađale u ovako neobičnim vremenima.

"To je drugačije iskustvo. Morala sam rađati s maskom, što je, otprilike, bila najveća stvar. Dakle, više od 15 sati sam nosila masku. Bilo je intenzivno", ispričala je.

Voditeljica showa je priznala kako nije sigurna da bi izdržala takav porođaj.

"Klaustrofobično je", složila se Luddington.

Iako joj ovo nije bila prva trudnoća, priznaje da joj je ovo iskustvo bilo puno stresnije od prethodnog.

"Nisam samo bila zabrinuta zbog moguće zaraze covidom i zbog toga što bi to potencijalno moglo značiti za moju trudnoću, brinula sam se i zbog stvari poput toga da moj suprug ne može prisustvovati porođaju", rekla je.

Njezin suprug nije mogao biti prisutan tijekom pregleda pa nisu mogli podijeliti te trenutke. Također, priznaje da joj ni u jednom trenutku "nije palo na pamet" da će morati nositi masku tijekom porođaja.

"To jednostavno nije bilo nešto o čemu sam razmišljala i kad sam doznala da ću morati nositi masku, zaplakala sam. Potpuno sam razumjela važnost nošenja maske, ali sam se uplašila. Trudovi su toliko fizički iscrpljujući da nisam mogla zamisliti da im dodam i masku", ispričala je glumica.

No na kraju joj je tijekom porođaja toliko drugih stvari bilo na umu da jednostavno većinu vremena nije bila svjesna toga da nosi masku, piše People.

Pročitajte više