(Pre)visoki standardi: Jesu li oni krivi za tvoj loš ljubavni život?

Foto: Screenshot Youtube

PRINČEVI, ratnici, super-uspješni poduzetnici koji su i zgodni, i pametni, i pažljivi… Sve ono uz što smo odrastale i gledale na televiziji vrlo je vjerojatno imalo loš utjecaj na naše standarde. Jedno je željeti da tvoj dečko bude kao Mr.Big u seriji Seks i grad, a sasvim je drugo to stvarno očekivati. Ako imaš loš ljubavni život i nikako ne možeš pronaći dečka koji ti odgovara, možda nije loše da razmisliš jesi li sama kriva za to.
 
Mora biti savršen
 
Prva greška koju rade početnice, ali zalomi se i iskusnijim ženama. Kada je riječ o ljubavi i traženju idealnog partnera, većina žena zna što bi htjela, ali većina to nikada ne dobije. Ako inzistiraš na tome da muškarac bude sve što si zamislila na papiru, to je razlog zašto ga ne možeš ni pronaći - jer ne postoji.
 
Ne toleriraš mane
 
Svi imamo mane, koliko ih god pokušavali sakriti, ali dobra stvar kod ljubavi je da nečije mane možemo zanemariti ili čak zavoljeti. Ako očekuješ da ćeš pronaći tipa bez mana i odbijaš one koji se ne uklapaju u tvoju idealnu viziju, vrlo vjerojatno ćeš ostati sama.
 
Ne daješ šansu
 
Znamo, čini ti se kako je prilagođavanje za luzere. Ako znaš kakvog tipa želiš, zašto bi uopće davala šansu onome koji ti se upucava, a nema veze s tvojom idejom idealnog muškarca? Naravno da ne moraš napuštati svoja uvjerenja i biti otvorena za sve, ali ako ti se čini da ti se netko sviđa, daj mu šansu. Nikad ne znaš što će se izroditi iz toga - možda te oduševi.