10 tipova ljudi koje nitko ne želi sresti na vjenčanju

Foto: YouTube screenshot

SPREMATE se za nečije vjenčanje?

Ako vam ovo nije prvo, onda ste se sigurno već susreli s ljudima koji su vam na svadbi digli živce svojim ponašanjem ili "popili krv" pričom. Postoji nekoliko tipičnih osoba koje na vjenčanjima svima kvare raspoloženje, a ako se želite zabaviti, evo koga biste trebali izbjegavati:

1. Pijani savjetodavac

Normalno je da na vjenčanjima mnogi popiju čašicu više, ali postoje oni koji tada misle da su popili i svu pamet svijeta. Bježite od njih glavom bez obzira, osim ako ne želite cijelu večer slušati nečije pijane (i često uvredljive) savjete o životu, karijeri, frizuri...

2. Gost kojeg nitko ne zna

Cijelu večer stoji sam i izgleda kao serijski ubojica. Tko je on? Je li zalutao s ulice? Nitko nije siguran, a najbolje je da s njim ne ulazite u priču.

3. Novopečeni bračni par

"Ovo je prvo vjenčanje na kojem smo bili nakon...našeg! Kad smo već kod toga, hoćeš li pogledati milijun fotografija s naše svadbe?". Tako nekako zvuče svi novi bračni parovi na tuđim vjenčanjima, a ako slučajno sjedite baš kraj njih, onda vam nema spasa.

4. Osoba koju niste vidjeli od srednje

Dok se vi pokušavate sjetiti kako se uopće zove, ona ili on već vas gnjave pričama iz srednjoškolskih dana, kao i svime što im se dogodilo u životu od zadnjeg puta kad ste se vidjeli.

5. Bivši dečko


Ili bivša simpatija, sasvim je svejedno, a naglasak je na riječi "bivši", jer ste s razlogom prekinuli ili ohladili se od njega. No, on je sada tu i bilo bi pristojno da s njim progovorite bar pokoju riječ, iako biste ga najradije ignorirali cijelu večer.

6. Onaj koji vam je pobjegao

Još gore od ovog prethodnog je kad na nečijem vjenčanju sretnete svoju neprežaljenu ljubav i to sa svojom novom djevojkom. Pogotovo ako ste vi došle same... Onda jedinu utjehu pronalazite u čaši.

7. Mladoženjin zgodni brat

Ova situacija je predobra da bi bila stvarna, a to je i istina. Ne bi bilo baš dobro spetljati se s rodbinom mladoženje, unatoč pogledima koje vam stalno upućuje, jer na svadbi je obično i ostatak obitelji.

8. Neugodni stariji gospodin


"Što tako lijepa mada dama radi sama?", pitanje je koje sigurno ne želite čuti od starijeg prijatelja mladenkinog ili mladoženjinog oca, koji vas cijelu večer mjerka s druge strane sale.

9. Osoba koja voli sve fotografirati


Ona se cijelu svadbu ne odvaja od fotoaparata i bilježi baš svaki trenutak, a ako stojite blizu nje, sigurno će vas uhvatiti i u brojnim neugodnim pozama i situacijama. A tko želi pozirati cijelu večer? Ako se želite imalo opustiti, izbjegavajte takve osobe u širokom luku.

10. Mladenkina majka

Možda i najgora od svih. Jednom kad vas uhvati, nema vam spasa, a obavezno će vam ispričati sve o pripremama za vjenčanje, od toga tko je zaslužan za hranu do svote novca koju su potrošili. Mladenkinoj majci čestitajte i onda bježite što dalje od nje.