14-godišnja kraljica crvenog tepiha zasjala u haljini s hit motivom sezone

Foto: Splash News, Instagram
 
MLADA glumica izrasta u prekrasnu djevojku.
 
Naravno, radi se o Millie Bobby Brown, 14-godišnjoj zvijezdi hit serije "Stranger Things" koja je u 2018. godini nastavila oduševljavati modnim odabirima.
 
Tako je na dodjelu Kids' Choice nagrada prvo stigla u traper izdanju od glave do pete, no najviše pažnje privukla je imenima 17 žrtava pucnjave u jednoj školi u Parklandu u veljači ove godine, čime je podržala March For Our Lives prosvjed, dok je na košulji s prednje strane pisalo "Never Again", odnosno "nikad više".
 
 
Millie je time još jednom potvrdila da iako je još uvijek dijete koje se ne bi trebalo baviti ovakvim problemima, itekako svjesna društva u kojem živimo te slavu na svakom koraku iskorištava kako bi podignula svijest o gorućim problemima, zbog čega ju samo još više volimo.
 
 
A nakon dodjele Millie je stigla i na plavi tepih PaleyFesta s cijelom ekipom spomenute serije, no sve ih je zasjenila crno-prozirnom dugom haljinom od tila koja je gotovo u potpunosti bila prekrivena neodoljivim motivima zvjezdica.
 
 
Ovakve haljine viđamo baš svakog proljeća i ljeta, a zvjezdice su ove sezone posebno popularne te se nose i na košuljama, trapericama, suknjama itd.
 
 
Njihovu popularnost sada je potvrdila i teen zvijezda za koju jedva čekamo vidjeti što nam je pripremila u budućnosti.