20 godina gledamo je na filmskim platnima, a ona je i dalje prelijepa

Foto: Splash News 

IAKO danas ima 49 godina, na izgledu bi joj pozavidjele i mlađe kolegice.
 
Radi se o velškoj glumici Catherine Zeta-Jones, koja je jučer oduševila svojom pojavom u francuskom Cannesu, koja nije odavala da će glumica uskoro zakoračiti u šesto desetljeće.
 
 
Supruga legendarnog glumca Michaela Douglasa zasjala je u elegantnoj crnoj haljini na jedno rame s popularnim chokerom, zanimljivim štiklama te nešto jačim make-upom, dok je kosu ukrasila savršenim valovima. No, kada je pala noć, presvukla se u raskošnu dugu haljinu s nešto dubljim dekolteom te prozirnim dijelovima.
 
 
Glumica je tako zasjala na premijeri svog novog filma koji prati život Griselde Blanco, kolumbijske "kraljice kokaina", koju je utjelovila upravo Catherine.
 
 
Blanco je bila na glasu kao nemilosrdna i hladna žena,a sumnja se i kako je naredila ubojstva svih svojih velikih konkurenata kako bi zauzela "tron" u švercanju kokaina. 1985. godine osuđena je na 20 godina zatvora zbog krijumčarenja droge, ali je puštena ranije na slobodu te 2004. godine deportirana u Kolumbiju. 2012. godine ubijena je u blizini Bogote od strane nepoznatog napadača koji ju je upucao prilikom izlaska iz obližnje mesnice.
 
 
Jedva čekamo vidjeti ovu transformaciju zanosne glumice, a dotad je želimo češće viđati u ovakvim izdanjima, jer je doista prekrasna.