3 chic načina za stiliziranje omiljenog zimskog dodatka fashionistica

Foto: Instagram

ŠALOVI koji veličinom podsjećaju na dekice ove su zime ponovno "must-have".

Već godinama su omiljeni zimski modni dodatak fashionistica jer osim što savršeno griju, donose dozu drame u zimsku modu. U ovom slučaju, modni moto glasi "što veći, to bolji", dok je izbor boje ili uzorka na vama, ovisno o vašem stilu. A mi vam u nastavku donosimo tri prijedloga za stiliziranje predimenzioniranog šala ove zime, po uzoru na "it" djevojke s Instagrama:
 
Omotajte se
 
 
I velike šalove moguće je omotati oko vrata poput klasičnih, a i tako izgledaju jako chic. Učite na primjeru modne blogerice Lucy Williams i iskombinirajte šal u neutralnoj nijansi s drugim komadom u odvažnom, upadljivom uzroku poput leoparda. 
 
Jednostavno prebacite
 
 
Šal možete nositi i isključivo u modne svrhe, što temperature ove zime i dopuštaju. Jednostavno ga prebacite preko vrata i vaš outfit će u trenu izgledati zanimljivije, a ovaj način stiliziranja izgleda najbolje uz raskopčanu jaknu ili kaput. 
 
Zakačite remenom
 
 
Ako volite eksperimentirati s modom, onda dodajte i remen u struku preko kaputa,  a šal prebacite samo preko jednog ramena. Pustite da stražnja strana slobodno pada niz leđa, a prednju provucite ispod remena.