3 ključna komada za ovo ludo, toplo-hladno vrijeme

Foto: naive.hr

OVO VRIJEME se baš igra s nama i zasigurno se svako jutro pitaš što obući? "Hoće li mi biti prehladno? Prevruće?"

Odlučili smo vam skratiti muke i pronašli smo za vas tri ključna trendi komada koja će vam pomoći da se ujutro spremite u tren oka. 
 
Midi haljina

Midi haljina koja će se savršeno prilagoditi tvome tijelu i istaknuti tvoju liniju baš tamo gdje treba, olakšat će sve jutarnje nedoumice. Uskočiš u nju i najdraže tenisice, čizmice ili štikle, ovisno o tome kako se osjećaš, zgrabiš kaput na izlazu i već si vani. Haljina je dostupna i u sivoj boji, ako ti je ona draža ;), na web shopu www.naive.hr po cijeni od 249,00 kuna 


 
Bodi bluza 
 
Bodi bluza cvjetnog uzorka pravi je spas za postizanje besprijekornog casual, poslovnog ili seksi večernjeg looka. Pred tobom je važan sastanak? Iskombiniraj ju sa suknjom i štiklama. Frendice su ti javile da večeras izlazite? Bodi bluza i trapezice! Opuštena kvartovska kava? Samo na nju navuci najdraže trapke i tenisice. Naive.hr donosi ti ju i u zelenoj boji po cijeni od 229,00 kuna. 
 
 
Vesta
 
Odjevni komad bez kojega ne bismo ni jedne sezone mogli zamisliti ovo prelazno razdoblje su definitivno meka pletiva. Ovaj najudobniji trend nikada nije izgledao tako dobro. Naive.hr vam u svojoj ponudi nudi vestu s biserima i poderanim detaljima koja će zasigurno donijeti dozu razigranosti tvom outfitu u ovom prijelaznom razdoblju. Nije na odmet napomenuti kako je dostupna i u pink boji <3 za samo 199,00 kuna. 
 
 
Nabavi dva ili tri ključna komada za ovo ludo vrijeme na www.naive.hr i osigurat ćeš si laka jutra i besplatnu dostavu, može li bolje?