3 razloga zašto ga ne bi trebala uhoditi na Facebooku prije prvog spoja

Foto: weheartit

SVE to radimo, no postoje 3 dobra razloga zašto bi se trebale oduprijeti tome.

1. Slični ukusi
 
On obožava sve iste stvari kao i ti: filmove, glazbu, serije i to je sasvim u redu, no to ne mora značiti da ćete si pasati i po romantičnoj liniji. Činjenica je da su životni ciljevi i svjetonazori puno veći pokazatelji kompatibilnosti, od toga da oboje obožavate posljednji album grupe Maroon 5. Na ovaj način mogla bi dobiti krivu sliku o tome kakav je on zapravo. Puno bolji način za upoznati nekoga je kroz jednostavni razgovor.
 
2. Misterij
 
On voli nogomet, životinje i kinesku hranu, završio je fakultet i ima super zanimljiv posao, ali to sve već znaš, jer si vidjela na njegovom profilu. Da si imala još malo vremena, saznala bi imena svih njegovih bivših cura i kućnih ljubimaca. Drugim riječima, vrlo je vjerojatno da na spoju s njim ne bi saznala ništa novo. Ionako nemamo ništa protiv malo prethodnog istraživanja, 100 posto smo sigurne da će biti puno ljepše kad neke stvari saznaš izravno od njega te se ugodno iznenadiš.
 
3. Krivi zaključci
 
Suprotno od točke 1, možda na prvu vas dvoje nemate baš nikakvih zajedničkih interesa. No, mnoge stvari nisu onakve kakvima se čine na prvu, što možda nećeš pomisliti kad vidiš toliko različitosti. Također, neke se slike, statusi i komentari mogu jako lako krivo protumačiti, zbog čega bi mogli nastati razni nepotrebni nesporazumi. Svatko zaslužuje priliku, zar ne?