4 laži koje je svaka žena izgovorila u krevetu

Foto: Instagram

AKO ste žena koja živi u modernom svijetu, ovo vam neće biti neka prevelika novost. 
 
No, ako ste muškarac, vrlo je lako moguće da će vas dobro ošamariti doza okrutne stvarnosti. Ove se laži koriste dobronamjerno, a njima se barem jednom poslužila svaka žena:
 
Nisam još isprobala ovo
 
Muškarci često lažu kako bi ispali veći stručnjaci u krevetu nego što to stvarno jesu, a žene odabiru suprotni pristup. Ako naš novi dečko predloži da u krevetu radimo nešto neuobičajeno, a to smo već radile, zašto ne bismo prešutjele tu informaciju? Muškarac će se bolje osjećati ako misli da nam je otkrio nešto u seksu.
 
Ogroman si
 
Iako je prosječnom muškarcu relativno jednostavno provjeriti je li njegov penis stvarno nešto posebno ili tek spada u prosjek, većina će njih prihvatiti kompliment i neće postavljati dodatna pitanja. Žene ovo najčešće rade kako bi se njihov muškarac osjećao posebno… i kako bi se posebno potrudio oko njihovog orgazma.
 
Ovo je bilo super
 
Čak i kad je seks bio samo ok. Iako podržavamo otvoreno prigovaranje i iskrenost kad je u pitanju kvaliteta seksa, svjesni smo da je ponekad bolje dati lažni poticaj nego odmah krenuti kritizirati, pogovoto kad je riječ o muškarcu koji se stvarno trudi.
 
Svršila sam
 
Laž koju ne podržavamo, ali žene ju i dalje smatraju jednostavnijim pristupom. Neke misle da je sramota ako nisu mogle postignuti orgazam, neke misle da će se frajer naljutiti, nekima je samo lakše glumiti da je sve ok i ocijeniti orgazam manje važnom stavkom. Dobronamjerne laži nisu uvijek loše, ali ovom laži žene samo smanjuju šansu za kvalitetan seks.