5 beauty proizvoda o kojima bi trebala razmisliti ovog proljeća

Foto: Bourjois

PREKRASNO vrijeme napokon je stiglo, no to ne znači kako trebaš zanemariti svoju kožu "jer ćeš ionako malo pocrniti na gradskom suncu". Upravo u proljeće kreću mnoge tegobe vezane uz kožu, pogotovo ako imaš mješovitu ili masnu kožu. Upravo stoga, savjetujemo ti 5 super beauty preparata koji će izgled tvoje kože poboljšati do maksimuma.

1. Baza

Puder ti se upija u kožu pa na kraju dana izgledaš kao da se nisi ni našminkala? Počni koristiti bazu - izjednačit će boju kože, prikriti porice i zadržati puder na tvom licu tijekom cijelog dana.

2. Serum za oči s kofeinom

Zbog alergija tvoje su oči stalno natečene? Nabavi serum za područje oko očiju s kofeinom, i to najbolje u pakiranju s roll on kuglicom. Kofein je izvrstan za natečene podočnjake jer uklanja višak tekućine.

3. Dnevna krema sa zaštitnim faktorom


Premda bi zaštitni faktor trebala imati na licu tijekom cijele godine kako bi zaustavila prijevremeno starenje kože, ako ga još uvijek ne koristiš - obavezno nabavi dnevnu kremu koja ga sadrži. Zapamti, nije važno kako izgledaš sada već kako ćeš (zahvaljujući dobroj njezi) izgledati za 5 godina.

4. Losion za matiranje

Za vrijeme toplijih dana, naša koža luči više masnoća pa tako mnoge cure imaju problema s T - zonom. Najbolje bi bilo da nabaviš losion za matiranje i nanosiš ga ujutro i navečer SAMO na T - zonu. Ako imaš mješovitu kožu nikako ga nemoj nanositi na obraze kako ih ne bi isušila.

5. Losion s kremom za samotamnjenje

Premda kreme za samotamnjenje iziskuju puno truda, želiš li lagano preplanulu put, odaberi losion za tijelo koji u sebi sadrži i kremu za samotamnjenje. Postupak nikad neće izgledati neuredno, a rezultat će biti decentan.