5 beauty trendova za koje nam je drago da prestaju biti popularni

Foto: Instagram

SIGURNE smo kako ćete se složiti s nama.

Nedavno smo vam pisale o tome koji trendovi polako, ali službeno izlaze iz mode, a među njima su se našle nabrane maxi suknje, midi tulipan suknje, štikle s platformom te velike kožne torbe bez oblika.
 
Iako je velika vjerojatnost da će se neki od tih trendova za koju godinu ponovno vratiti u modu, zasad nisu toliko poželjni, a jednako je tako i s nekim beauty trendovima.
 
U slučaju da ne znate o čemu pričamo, udobno se smjestite, krećemo.
 
1. Ombre kosa
 
Istaknuti krajevi kose neko su vrijeme bili apsolutni hit, o kojoj god boji da se radilo i moramo priznati kako smo se zbog njih često osjećale poput rock zvijezda. No, došlo je vrijeme prirodnijih tehnika bojanja, kao što je npr. balayage, koji i dalje ostaje u trendu.
 
 
2. Agresivno konturiranje
 
Vjerujemo kako se još uvijek dobro sjećate beauty rutine Kim Kardashian, koja ne skriva koliko je opsjednuta konturiranjem, nakon kojeg izgleda kao indijanski poglavica, a manje kao žensko biće. Iako smo uvijek za to da bezbolno promijenimo neke sitnice na sebi, zbog kojih ćemo se osjećati bolje, drago nam je što ovakvi pretjerani beauty trikovi, koji više liče na umjetnička djela, polako prestaju biti popularni.
 
 
3. Pretamne obrve
 
Istina je kako su pune obrve i dalje hit, no ne onako tamne, kakve već godinama njeguje manekenka Cara Delevingne. 
 
 
4. Dramatične umjetne trepavice
 
Znate one koje sežu do obrva i koje bi bile logični izbor, samo u slučaju da se pripremite za zabavu povodom Noći vještica ili maškara. Iako su guste trepavice uvijek u modi, koristite one koje izgledaju što prirodnije ili samo dobar uvijač za trepavice.
 
 
5. Dječji nail art
 
Kristalići, hamburgeri, mašnice, pande i tko zna što još na noktima više nisu u modi, no ono što svakako jest je minimalistički dizajn, koji podrazumijeva i razne boje, ali ne njih toliko da izazovu epileptični napad.