5 kilograma manje u 2 minute: Konturiranje trbuha za cure koje vole nositi topiće

Foto: Missguided

KAD su Jenna i Channing Tatum prije nekoliko tjedana nastupili u showu "Lip Sync Battle", zgodna glumica sve je oduševila svojim trbušnjacima.

Nakon izvođenja scene iz filma "Magic Mike" na pozornici ovog showa, Jenna je priznala kako je trbušnjake dobila uz pomoć šminke, što je poznati trik koji se koristi na snimanjima filmova i editorijala.

Konturiranje struka nedavno se počelo koristiti i u stvarnom životu, i to zbog ogromne popularnosti kratkih topića koji se nose u svim mogućim varijantama.

Poželite li konturirati trbuh trebat će vam mirni prsti i malo prakse pa predlažemo da ovaj trik ne isprobavate po prvi puta noć prije važnog zbivanja.

Konturiranje trbuha možete napraviti uz pomoć šminke, odnosno bronzera i highlightera, no postoji rizik da će se šminka razmazati i uništiti vam odjeću te otkriti da ste lažirali trbušnjake.

Zato je bolje koristiti kremu za postupno samotamnjenje koja će dati rezultat koji na koži traje nekoliko dana.

Važno je izabrati svjetliju nijansu kreme za samotamnjenje kako bi rezultati bili prirodni.

Nakon tuširanja dobro obrišite tijelo i namažite losion ili kremu. Hidratantni proizvod važno je nanjeti kako crte od kreme za samotamnjenje ne bi bile preoštre. Kad se krema upije, prstima nanesite malo kreme za samotamnjenje na mjesta koja bi inače ocrtavala trbušnjake. Zatim razmažite 2 kapljice kreme između dlanova i blago prijeđite po struku, kako bi i tu nastala lagana sjena.

Ponavljamo, ako ste jako svijetli ne koristite tamnu boju za samotamnjenje već najsvjetliju.

Ako ipak želite okušati sreću sa šminkom, pratite ovaj tutorijal za koji će vam biti potrebni mat bronzer, četkica za blendanje i highlighter.