5 navika koje će vas učiniti najsretnijim parom na svijetu

Foto: Instagram

SIGURNI smo da neke od njih već znate.

No, zašto ne bi znali baš sve? Mi smo dobro razmislili o tome koje navike čine osnovicu zdrave i sretne veze i evo što smo zaključili.
 
1. Izrazite svoje osjećaje
 
Sretni parovi znaju izraziti ono što misle i osjećaju, bez ustručavanja. Naravno da se nećete baš uvijek slagati, ali to doista je znak da je s vašom vezom sve u redu.
 
2. Razgovarajte
 
Sretni parovi razgovaraju o svemu, dogovaraju se i rade kompromise. U suprotnom se problemi samo gomilaju te s vremenom postaju neizdržljivi.
 
3. Izađite van
 
Mnogi parovi, posebno u dužim vezama, zaboravljaju na zabavu, a većina ih priznaje da je upravo to ono što im fali. Odredite si jedan dan u tjednu kada ćete otići u kino, na večeru ili van i prisjetite se kako je sve počelo.
 
4. Naglašavajte koliko se cijenite
 
Svatko od nas voli pohvale i komplimente. Ne zaboravite mu što češće dati do znanja koliko ga volite, poštujete te koliko ste sretni što ga imate. Prvo, on će to itekako cijeniti. Drugo, sigurno će znati kako vam zahvaliti na tome.
 
5. Uzmite vremena za sebe
 
Računica je jednostavna, ako ste stalno zajedno i ništa ne radite jedno bez drugoga, s vremenom ćete si dosaditi. Nemojte zaboraviti na svoje prijatelje te na to kako ste s njima provodili vrijeme prije veze. Za neke stvari prijateljice su nezamjenjive, a sve znamo koliko dobra znaju biti ženska druženja.