5 odličnih kombinacija sa seksi čipkastim bodijem iz popularne trgovine

Foto: Bershka, H&M, Pull&Bear, Mango, Zara

BODIJI su još prije nekoliko godina prestali biti donje rublje.
 
A svaka nova sezona donosi sve ljepše i ljepše modele, pa sumnjamo da će ubrzo izaći iz mode. Na to i računamo jer, osim što su jako praktični, slove i kao jedan od najseksi odjevnih komada, a pogotovo ovaj koji je upravo stigao u Pull&Bear.
 
Pull&Bear, 139,90 kn
 
Uski crni bodi s dubokim dekolteom, detaljima čipke i otvorenim leđima istovremeno je seksi, ali poprilično jednostavan u čemu i jest njegova najveća čar, jer ga je iznimno lako kombinirati. A ako niste baš sigurne kako, u nastavku vam donosimo pet komada s kojima ne možete pogriješiti:
 
1. Traperice visokog struka
 
Bodiji i traperice visokog struka jednostavno su savršen par i s ovom kombinacijom ćete uvijek igrati na sigurno.
 
Zara, 199,90 kn
 
2. Hlače visokog struka
 
Ako niste ljubiteljica traperica, isti učinak imat će i hlače visokog struka, a u ovakvom ćete izdanju izgledati dosta elegantnije.
 
H&M, 300 kn 
 
3. Široka suknja
 
Klasična crna plisirana suknja koju su u web trgovini Pull&Beara iskombinirali s dotičnim bodijem nametnula se kao još jedan super izbor. Naravno, ako već imate plisiranu suknju u nekoj drugoj boji, možete izabrati i nju.
 
Pull&Bear, 139,90 kn
 
4. Pencil suknja
 
Za seksi outfit, iskombinirajte čipkasti bodi s uskom kožnom suknjom pencil kroja. Još na sve nabacite i neke dobre štikle i spremne ste za noćni izlazak.
 
Bershka, 149,90 kn
 
5. Odijelo
 
Ženska odijela su posljednjih par sezona pravi hit i ne nose se samo na poslu. A odjenete li ispod sakoa neki ovako izazovni bodi imate i super kombinaciju za novogodišnji doček.
 
Mango, sako, 549,90 kn; hlače, 349,90 kn