5 stvari o vezi koje zna svaka dobra cura

Foto: Vogue

NE GOVORIMO o dobrim curama koje su dobrice - govorimo o dobrim curama koje su toliko dobre u vezi da ih svi muškarci žele za sebe. Nekima to dolazi prirodno, nekima prirodno dolazi nešto sasvim obrnuto, a ako želiš biti u društvu ovih prvih, ovo su stvari kojih se pametno držati.
 
Obuzdaj svoju ludu stranu
 
Muškarci vole reći da su žene lude. Žene se vole jako naljutiti kad im se to kaže, ali to ponekad i nije tako daleko od istine. Činjenica je da nas muškarci izluđuju, ali cilj je nadići potrebu za ludim reakcijama i reagirati smireno. Znamo da je teško ali kad to uspiješ, bit ćeš bolja osoba i jako dobra cura.
 
Prestani razmišljati o čemu on razmišlja
 
Istraživanja pokazuju da muškarci razmišljaju puno manje nego što žene vjeruju da oni razmišljaju. Problem nastaje u trenutku kad žene pokušavaju saznati o čemu muškarac razmišlja - iako on najvjerojatnije ne razmišlja ni o čemu pametnom, žena u svojoj glavi stvara scenarije koji nemaju veze s vezom.
 
Misli na svoje potrebe
 
Muškarci imaju svoje potrebe, žene imaju svoje potrebe, a problem kod nekih žena je što u trenutku kad uđu u vezu potpuno zaboravljaju na vlastite potrebe i bave se samo potrebama svog muškarca. To u muškarcima izaziva osjećaj gušenja, a u ženama osjećaj da njihov muškarac ne brine o njima. Stvar je u tome da svatko treba prvo brinuti o sebi, pa onda zadovoljavati i tuđe potrebe.
 
Bori se za sebe
 
Ako je bezobrazan i radi stvari koje ti ne odgovaraju, najgore što možeš napraviti je ignorirati to i praviti se da je sve u redu. Muškarac kojem je stalo do tebe, stalo je i do toga da budeš zadovoljna. Muškarac kojem nije stalo do tebe će loše reagirati na prigovor, ali takvog muškarca ni ne želiš uza sebe.
 
Daj mu šansu da objasni
 
Dobre cure daju svom dečku šansu da objasne zbog čega su pogriješili, a ostale samo viču i ne zanima ih objašnjenje. Ako je objašnjenje loše, imaš vremena vikati, ali prvo je pametno saslušati što on ima za reći.