5 stvari zbog kojih žene završavaju u friend zoni

Foto: Instagram

FRIEND zone nije "tragedija" koja pogađa samo muškarce koji pokušavaju osvojiti srce neke žene, sve se češće događa i ženskom rodu. No, za razliku od muškaraca, žene puno lakše mogu izbjeći ovaj vrlo neispunjavajući tip odnosa. Dovoljno je samo znati kako se u njemu završava. Zbog ovih nas stvari muškarci najčešće počinju gledati kao frendice.

Plaćamo po pola

Ne volimo sponzoruše, ali ako je riječ o prvom spoju, jedostavno je bolje dopustiti frajeru da plati. Muškarci vole osjećaj koji imaju nakon što su počastili ženu jer osjećaju da su napravili nešto veliko i džentlmenski - ako im odmah oduzmeš taj osjećaj, lako je moguće da će te početi gledati kao frendicu.

Ponašamo se kao frajeri

Nekim je ženama jednostavno nemoguće prihvatiti džentlmensko ponašanje jer misle da će zbog toga djelovati slabo, a muškarci koji to vole raditi osjećaju da su ostali zakinuti i jednostavno gube interes jer nisu dobili ono što su tražili.

Glumimo nešto što nismo

Postoje žene koje su uvjerene da će, ako glume da ih zanimaju “muške” stvari, biti puno zanimljivije muškarcima. Muškarci obožavaju žene koje prate nogomet, ali ako žena to samo glumi kako bi bila zanimljivija, efekt će biti upravo suprotan.

Sarkastične smo

Smisao za humor čini čuda, ali ako pretjerujemo sa sarkazmom, muškarac će imati osjećaj da nismo iskrene i da se konstantno pokušavamo sakriti iza šala i pošalica. Malo sarkazma je uvijek dobro, ali ako pretjeraš, brzo možeš završiti u friend zoni.

Glumimo da nismo zainteresirane

Nedostatak ineteresa, bio odglumljen ili ne, za muškarca znači baš to - neodstatak interesa. Neki će se muškarci zbog takvih stvari početi još više truditi, ali većina će s vremenom samo odlučiti da si materijal za frendicu i ništa više.