Anne Hathaway odlučila odgoditi svadbu zbog frizure: Ne sviđa joj se kratka kosa



GLUMICA Anne Hathaway navodno je odgodila svoju svadbu sa zaručnikom Adamom Schulmanom zbog svoje frizure. Naime, Anne je nedavno odrezala svoju dugu kosu i drastično smršavjela za potrebe uloge prostitutke Fantine u filmskoj adaptaciji književnog djela "Jadnici" ("Les Miserables").

"Anne je zabrinuta da se neće na vrijeme vratiti u formu niti da će joj kosa narasti onoliko koliko bi htjela ako svadba bude na ljeto, kao što se planiralo. Također, mora promovirati i svoj posljednji film o Batmanu tako da zaručnik i ona planiraju odgoditi svadbu za kraj ove godine ili 2013. godinu", otkrila je njena prijateljica za Daily Mail.

Podsjetimo, Anne i Adam započeli su svoju vezu 2008. godine kratko nakon što je glumica prekinula vezu s Raffaellom Follierijem. Raffaello je uspio zavarati cijelu javnost pa tako i svoju djevojku da dolazi iz imućne talijanske obitelji, a zapravo je bio kriminalac. Okrivljen je po svih 14 točaka optužnice koja je podignuta protiv njega, a između ostalog, tu su ne našla djela poput pranja novca, urote te novčanih prijevara.