"Baby boom" među poznatim damama: Ciara rodila sina, a Rachel Bilson očekuje svoje prvo dijete!

Foto: Instagram, W Magazine, Style Magazine

SLAVNA pjevačica svjetske pozornice nakratko će zamijeniti mijenjanjem pelena.

Prelijepa pjevačica Ciara prekjučer  je rodila svoje prvo dijete, sina Futurea Zahira Wilburna, koji je ime dobio prema tati, reperu Futureu.
 
Dvadesetosmogodišnja pjevačica rodila je u Los Angelesu, a o tome je fanove obavijestila putem svog profila na Instagramu, na kojem je objavila sliku ruke svoje bebe.
 
 
Podsjetimo, Ciara je potvrdila da čeka bebu u showu Barbare Walters i to tri mjeseca nakon što je objavila zaruke s poznatim reperom, s kojim je prohodala početkom 2013. godine. Ovo je pjevačici prvo dijete, a reperu drugo, jer iz prošle veze već ima jednog sina.
 
S obzirom da je Ciara velika prijateljica s Kim Kardashian, čini se kako je malena North dobila novog prijatelja. Čestitamo prelijepoj mami!
 
Pssst! Šuška se i kako svoje prvo dijete čeka i holivudska slatkica Rachel Bilson, najpoznatija po ulozi u nekad popularnoj seriji O.C.
 
 
Kako prenosi Glamour, lijepa glumica očekuje prinovu sa svojim dugogodišnjim dečkom Haydenom Christensenom. Navodno je mladi par jako uzbuđen, a to su planirali već neko vrijeme. Službene potvrde još uvijek nema.