Baletna haljina, dječja torba i crvene cipele: Što su "ključne" hrvatske dame obukle za ulazak u EU

Foto: Bruno Konjević/Cropix, Slavko Midzor/Pixell, Zeljko Lukinić/Pixell

CIJELA Hrvatska danas slavi ulazak Hrvatske u Europsku Uniju, a za taj veliki događaj posebno su se dotjerale i domaće političarke i "prve dame".



Dok ih je većina briljirala svojim elegantnim modnim izborima, neke su, u želji da budu primijećene - doživjele modni fijasko.

Pogledajmo 4 najistaknutija ženska outfita dana:

1. Sanja Milanović


Uvijek elegantna i decentna gospođa Milanović zablistala je u prekrasnoj bijeloj haljini koja prati liniju tijela. Zgodna Sanja, efektnu je haljinu upotpunila izvrsnom frizurom te crvenim ružem i cipelama, detaljima koji su savršeno pristajali uz kravatu njezina supruga.



2. Vesna Pusić

Gospođa Pusić za ovu je važnu prigodu izabrala haljinu koja je izgledala sve samo ne elegantno. Zbog širokog donjeg dijela i velike ruže na struku, haljina je izgledala poput baletne oprave za curice, a sjajne najlonke i glomazna ogrlica samo su pogoršale dojam. Doduše, moramo pohvaliti frizuru - decentna punđa super joj stoji!



3. Jadranka Kosor


Nasmijana Jadranka Kosor također se odlučila za lijepu bijelu haljinu koju je izvrsno iskombinirala s dugačkom koraljnom ogrlicom. Nažalost, potpuno je promašila s izborom torbice jer je umjesto elegantne clutch ili pismo torbice odabrala "dječju" crvenu torbu sa šarenim cvjetovima.



4. Tatjana Josipović


Gospođa Tatjana danas je bila dostojna pratnja svom suprugu, predsjedniku Josipoviću. Odabrala je damski tamnoplavi komplet i, poput prave prve dame, ukrasila ga niskom prekrasnih bijelih bisera. Odlično!

Koji se outfit vama najviše sviđa?