Bezbrižna kraljica festivala: Potrpaj ove stvari u kozmetičku torbicu i uživaj!

FESTIVALI donose super glazbu i beskrajnu zabavu, ali i mjesta na kojima su blato i prljavština stalna pojava, a plastični wc-i jedina mjesta na kojima na nekoliko trenutaka možeš obaviti svoje higijenske potrebe. Kako bi zablistala čak i u ovakvim prilikama i ostala svježa i uredna bez puno muke, donosimo ti popis stvari koje se obavezno moraju naći u tvojoj "festivalskoj" toaletnoj torbici. Veći dio tih proizvoda možeš nabaviti i u mini varijantama koje su idealne za festivale i slične prigode.

1. Suhi šampon za kosu

Ovi šamponi mogu se kupiti u većini drogerija za svega dvadesetak kuna. Uklonit će masnoće s tvoje kose bez klasičnog pranja, a kosi dodati volumen i teksturu pa ćeš bez imalo muke izgledati zanosno i s podignutim repom, raspuštenom valovitom kosom, velikom punđom ili pletenicom na stranu.

2. Gel za dezinficiranje ruku


Na festivalima nikad ne znaš kada ćeš i gdje moći oprati ruke pa će ti ova mala bočica pomoći da dezinficiraš ruke i riješiš se bacila kad god to poželiš.

3. Maramice za skidanje šminke

Ove maramice u trenu će skinuti svu šminku s tvog lica, a mogu poslužiti i kao osvježenje za sve dijelove tvog tijela te kao prva pomoć protiv nezgodnih mrlja na odjeći.

4. Flasteri

U svojoj torbici uvijek imaj nekoliko flastera koji će pomoći u slučaju nenadanih porezotina ili žuljeva na nogama.

5. Dezić u maramicama

Da, to zaista postoji! Ako ne želiš "tegliti" bočicu dezića sa sobom, nabavi paketić ovih maramica i uživaj u svježini tokom cijelog festivala.

6. Tampon i uložak

Pripremi se za sve iznenadne "neprilike" kojima bi te majka priroda mogla iznenaditi te sa sobom uvijek nosi uložak i tampon. Čak i ako ne zatrebaju tebi, velika je vjerojatnost da ćeš, zahvaljujući svojoj pripremljenosti, pomoći nekoj od svojih frendica.

7. Maramice za matiranje T-zone

Ove kompaktne maramice samo jednim pritiskom na čelo uklanjaju svu ružnu masnoću i matiraju tvoj ten pa ih obavezno ponesi na sve koncerte i festivale koje ćeš obilaziti ovog ljeta.

8. Tuš za oči

Tuš za oči super je način da svom licu daš seksi dramatičan look, a za razliku od olovke - neće se razmazivati na suncu.

9. Olovka za usne u tvojoj omiljenoj boji

Olovke za usne traju dulje od ruževa, zauzimaju manje mjesta i ne moraš ih stalno popravljati pa ti predlažemo da jednu u svojoj omiljenoj boji svakako ubaciš u torbicu.

10. Gumica za kosu i špangice


Gumica i nekoliko špangica za nekoliko će trenutaka maknuti kosu s tvog lica i pomoći ti da ponovno izgledaš dotjerano i uredno, ali i pridržati tvoju majicu ili grudnjak u slučaju iznenadnog pucanja naramenice.