Brzo i efikasno: Unesi ljeto u svoj dnevni boravak!

DA JE LJETO stiglo primijetili smo po paklenim temperaturama koje se penju do 40 stupnjeva i koje nas tjeraju da spas potražimo u hladu ili obližnjem jezeru. Prije nego što odeš na more na zasluženi odmor, pobrini se da u svoj stan uneseš dašak ljetnog raspoloženja. Donosimo ti tri brza i jeftina rješenja kojima ćeš vizualno napraviti velike promjene:

Krupniji detalji u boji

U slučaju da si ne možeš priuštiti novu sofu, jastučići u boji za tebe su idealan izbor. Ovisno o ukusu, kombinirati možeš neonske boje s onim pastelnima ili se pak odlučiti samo za jednu varijantu. Kombinacija je bezbroj, a jedino što ti je potrebno jest kreativnost.

Svježe cvijeće

Neka se barem tri puta tjedno na tvome stolu nađe buketić svježeg cvijeća jer ovo je doba godine kad možeš uživati u prirodi na svome stolu. Ne moraš se opterećivati skupim ružama jer raznobojno poljsko cvijeće također je vrlo efikasno kad je lijepo aranžirano.

Svijeće u boji

Svijeće su jedan od jeftinijih načina kojim možeš dekorirati prostor, a usput ga učiniti i mirišljavijim. Za opuštanje odaberi svijeće od lavande zbog njihove prekrasne boje i ugodnog mirisa.