CAP, 3. večer: Teo P. očarao publiku sjetnom romantikom, Žarevac oduševio neustrašivim seksipilom

Foto: Anita Bukljaš

NA DRUGOM "modnom letu" ovosezonskog Cro-A-Portera svoje revije predstavili Teo P. za Mak, Yuniku, Jet Lag, Marina Jerant i Manuela Lovrenčić te Aleksandar Žarevac.

Treća večer ovog glamuroznog modnog događanja tako nam je donijela i seksipil, i romansu, i casual i modnu drskost, ovisno o stilu koji određeni dizajner predstavlja.

TEO P. ZA MAK

Teo P. prikazao je raskošnu kolekciju za MAK koja je ujedinila prepoznatljiv stil ovog brenda, no opet ponudila neka inovativna modna rješenja. I ove sezone Teo je posvetio pažnju naglašenom struku, ženstvenim siluetama i damskim krojevima u stilu starih holivudskih diva, a uz volumizirane kapute, zgodne jaknice, raskošne suknje i delikatne bluze, oduševio nas je kombinezon sa širokim hlačama koje, kad se spoje izgledaju poput dugačke, široke suknje.

YUNIKU

Lidija Pihler, koja stoji iza branda Yuniku, prošle sezone fokusirala se na obris Mickeyja Mousea, dok je u novoj kolekciji svoje modele ukrasila srdašcima. Haljine, majice, hlače i suknje u već prepoznatljivom Yuniku stilu, dizajnerica je pokazala u crnoj, blijedoružičastoj i bijeloj boji.



JET LAG

Jet Lag i ove sezone kolekciju nastavlja sa svojim najuspješnijim komadima - širokim suknjama, zanimljivim košuljama, asimetričnim jaknama i ruksacima koji savršeno predstavljaju užurbanu gradsku vrevu. Novitet su hlače s različitim nogavicama te rupičast materijal koji se odlično uklopio u ovu urbanu kolekciju.

MARINA JERANT I MANUELA LOVRENČIĆ

Ove dvije dizajnerice sinoć su publici predstavile potpuno crnu žensku kolekciju te nekoliko komada u kolekciji za muškarce. Čipka, umjetna koža i PVC detalji ukrasili su vruće hlačice, uske haljine i hlače s prorezima dok su se asimetrične jaknice pokazale kao najupečatljiviji komadi.



ALEKSANDAR ŽAREVAC

Aleksandar Žarevac ove se sezone po prvi puta našao na pisti Cro-A-Portera te dobio čast da zatvori 3. večer. Nakon izuzetno hvaljene muške kolekcije, dizajner se ove sezone ponovno obratio ženama te na pistu donio sexy kolekciju u crnoj boji. Kožna jakna s torbom na leđima, prozirni baloner i kožne tregerice koje se potezom patentnog zatvarača pretvaraju u hlače uzbudljivi su komadi koje prate ženstvene haljine i prozirne bluzice koje izazovno prate žensko tijelo. Crnu kolekciju Žarevac je na samom kraju razbio atraktivnom vjenčanicom u kojoj je urbanim rječnikom preveo klasičan sirena kroj.