Crno i boja vina: Elegantna kombinacija za hladne dane i vruće noći

Foto: Guliver/Getty, Lisca, ASOS

ZANOSNA pjevačica Rihanna sve je uzvanike ostavila bez daha kad se prije dva dana pojavila na svečanosti Diamond Ball na Beverly Hillsu.

Premda je inače poznata po provokativnim odjevnim kombinacijama, za ovaj glamurozni bal odlučila se za holivudski glamur te zablistala u dugačkoj haljini sa spuštenim ramenima, dizajnera Zaca Posena.

Uz haljinu boje crnog vina, RiRi je odabrala pripadajuće dodatke - raskošni nakit iz draguljarnice Chopard te ruž za usne, također u tamno crvenoj boji.

Ovim outfitom Rihanna je još jednom dokazala kako je boja vina izuzetno elegantan odabir kad su zimske svečane prigode u pitanju, a redakcija Index Rougea predlaže da ju spojite sa crnom i tako stvorite niz bezvremenskih kombinacija za noć i dan.

Kad su casual varijante u pitanju, predlažemo da odabereš neki zgodni komad u ovoj boji pout debelog pulovera, šala ili šešira te ga elegantno ukomponiraš u svoje omiljene dnevne kombinacije koje se mogu svoditi na traperice, zanimljive majice i, naravno, tvoj omiljeni topli kaput.

Za večer predlažemo haljinice u ovoj privlačnoj boji ispod kojih je obavezan sexy crni kompletić rublja!;)

 

Psst! Predivan bodi i negliže s naslovne fotke potražite u dućanima branda Lisca ili na njihovom web shopu!