Čudni način na koji druge žene utječu na tvoj orgazam

Foto: Primark

OK, ovo je jako čudno.

Ako si se našla u nekom obliku seksualne suše, možda bi trebala porazgovarati s ostalim ženama, ali ne kako bi dobila savjet što da napraviš.
 
Naime, kako je otkrilo novo istraživanje iz Michigana, žene imaju veću vjerojatnost za orgazmom, tijekom seksa s partnerom, kada misle da druge žene smatraju njihovog partnera poželjnim.
 
Za potrebe istraživanja, istraživači su u njega uključili 439 žena, od kojih su sve bile u dugim, heteroseksualnim vezama. Sve su one trebale izvijestiti o tome kada su posljednji put imale seksualne odnose, doživjele orgazam, svoju osobnu procjenu o tome koliko im je partner zavodljiv te kako misle da druge žene doživljavaju njihovog partnera.
 
Rezultat: žene koje su češće imale orgazme, češće su i mislile kako je njihov partner atraktivan te kako to misle i druge žene. Na pitanje zašto nam je toliko stalo do mišljenja ostalih žena, znanstvenici smatraju da je to zbog jezive "sexy sin" teorije. Naime, žene se navodno žele seksati s muškarcem koji se smatra sexy, u nadi da će i njihov sin tako pokupiti privlačne osobine.
 
Iako istraživanje ima itekakvih nedostataka, rezultati i objašnjenja bili su previše zanimljivi da ih ne podijelimo s tobom.
 
Što vi kažete?