Cure su ga izbacile iz takta: Zayn Malik pokrenuo rat na Twitteru s bendom bivše zaručnice

Foto: Instagram

OD velike ljubavi, ostalo je samo jeftino prepucavanje.

Zaynu Maliku kao da je sve pošlo po zlu, otkad je napustio popularni bend One Direction. Prvo se posvađao s bivšim kolegama, a nedavno je i prekinuo zaruke s pjevačicom Perrie Edwards.
 
Iako točan razlog prekida nije otkriven, saznalo se kako je on bio taj koji je zatražio prekid i to preko poruke. Ubrzo nakon toga, oboje su iskoristili svoje profile na društvenim mrežama, kako bi jedno drugome, ali i ostatku svijeta, pokazali kako im odlično ide i u samačkom životu. No, Zayna je nešto ipak uspjelo izbaciti iz takta.
 
 
Naime, tijekom nedavnog koncerta benda Little Mix u Arizoni, čiji je plavokosa Perrie član, jedan je fan curama pokazao kartonski znak, na kojem je pisalo: "Zayn je ionako nebitan". Natpis se curama toliko svidio, da ga je jedna od njih, 22-godišnja Jade čak i uzela kući.
 
Društvene mreže preplavile su njihove slike sa spomenutim natpisom, a završni udarac cure su Zaynu zadale kada su ga prestale slijediti na Twitteru, na kojem je on izrazito aktivan. No, Zayn im je odlučio vratiti pa je i on prestao slijediti njihove objave.
 
 
U isto vrijeme, pjevač je počeo flertovati sa Selenom Gomez i Kendall Jenner preko društvenih mreža, a Perrie stavljati sexy selfie-je na Instagram...
 
Nekako nam se ne čini da ste si "nebitni", ali to je samo naš sud.