Danas kreće "Extant", Sci-Fi drama s Halle Berry i Goranom Višnjićem!

Foto: Press Foto

SEXY Halle Berry tv publici u Americi danas će se predstaviti u ulozi - astronauta!

Četrdesetsedmogodišnja ljepotica zvijezda je nove serije "Extant", nastale u suradnji Mickeyja Fishera i Stevena Spielberga, a njezinog supruga u seriji glumi Goran Višnjić.

Halle glumi astronauticu Molly Woods koja živi u bliskoj budućnosti, a kući se vraća nakon 13 mjeseci koje je sama provela u svemiru.

U svijetu u kojem živi tehnologija je toliko napredovala da roboti mogu razmišljati i izgledati poput ljudi, a Molly i njezin suprug brinu o posvojenom sinu/robotu po imenu Ethan te žive u bračnoj idili.

Panika nastaje kad Molly shvati da je postala inkubator za nešto što čovječanstvo još nije vidjelo.

Naime, Molly je neplodna, no iz svemira se vraća trudna te počinje sumnjati kako nosi vanzemaljca. To ne smije otkriti ni suprugu znanstveniku koji žarko želi njihovo dijete...

"Molly nosi veliku tajnu koju ne smije otkriti nikome dok i sama ne shvati o čemu se radi. Pokušava shvatiti što joj se događa, no problem je u tome što se ničega ne sjeća.", otkrila je slavna glumica za TVGuide.

TV stručnjaci skeptični su prema ovoj seriji koja im se čini pomalo "staromodnom", a neki portali objavili su kako je poljubac koji u prvoj epizodi dijele Halle i Goran najdosadniji u tv povijesti!