Dizajnerski potpis i na plaži: U pristupačnoj kolekciji eNVy Room-a nalazi se sve što ti treba za nezaboravno ljeto!

Foto: Press Foto

"LET'S be awkward together" naziv je neodoljive ljetne kolekcije branda eNVy Room koju, zahvaljujući Fashion.hr-u, od danas možete nabaviti po odličnim cijenama.

S obzirom na to da ova simpatična kolekcija u pravim "morskim bojama" sadrži sve što vam je potrebno za godišnji odmor, bez problema se možete nagraditi s nekoliko ključnih komada bez bojazni da ćete preći zadani ljetni budžet.

U mini kolekciji nalaze se duga dnevna haljina, T-shirt sa zanimljivim printom, 2 para originalnih sunčanih naočala u stilu sedamdesetih u crvenoj i plavoj boji, torba za plažu te ručnik koji će sigurno oduševiti vašeg dečka!

"Jako smo sretni što se Fashion.hr odlučio na pokretanje modne linije, a naravno da smo ponosni što smo upravo mi odabrani za dizajniranje prve kolekcije. Ovi komadi su dizajnirani za sve žene koje žele uživati u ljetu bez obzira na dob i prigodu, kako i sam naziv kolekcije kaže Let's be awkward together", izjavili su Nikica Ivančević i Vjeko Franetović, dizajneri eNVy room-a.

Kreativni tim Fashion.hr-a odlučio je napraviti iskorak u poslovanju i nakon 8 godina djelovanja tržištu ponuditi vlastitu modnu liniju u suradnji sa slavnim dizajnerima.

"Uvijek smo se trudili raditi nešto novo i biti prvi i najbolji u tome. Osjetili smo da potražnja za odjećom domaćih dizajnera raste, ali trebalo je pronaći model po kojem ćemo najpoznatije hrvatske dizajnere učiniti dostupnim široj publici i u smislu cijene i distribucije.", naglasio je Vinko Filipić, direktor Fashion.hr-a.

Sve komade iz kolekcije, baš kao i njihove cijene, čekirajte u našoj galeriji, a svoje ljetne komade s potpisom eNVy Room za Fashion.hr nabavite u trgovinama BIPA.