Dođite na humanitarni The Best Shopping Night: Obavite božićnu kupovinu i tako pomozite djeci iz udruge Nova budućnost!

Foto: Press Foto, Shutterstock

THE BEST Shop Shopping Night, tradicionalna akcija koja četiri puta godišnje otvara trgovine u centru Zagreba do ponoći i kupcima osigurava izvanredne popuste. Sve trgovine koje sudjeluju u akciji označene su plakatima s popisom trgovina i popustima koje nude.


Svaki put magazin The Best Shop, organizator The Best Shop Shopping Nighta dio prihoda prikupljenih kotizacijom koju za sudjelovanje uplaćuju trgovine, izdvaja za udruge i organizacije koje pomažu onima kojima je pomoć potrebna.

Ovoga puta to je udruga Nova budućnost koja pomaže djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi.
Udruga na brizi ima 60-ero djece u dobi od 2 do 21 godine koji su smješteni u šest dislociranih kuća. Svaka kuća funkcionira poput obitelji, s posebno educiranim tetama ili pak bračnim parovima koji brinu od djeci smještenoj u kući, uz defektologa, psihologa i stručnu ekipu, više o udruzi pronaći ćete u privitku maila.

U srijedu, 19. prosinca, u 18 sati otvara se The Best Shop Shopping Night info pult na kojem će građanima na prodaju biti ponuđene čestitke i prigodni božićni ukrasi koje su izradila djeca iz Nove budućnosti. Pozivamo stoga sve građane da posjete naš info pult na Cvjetnom trgu kraj prolaza Oktogon i kupe rukotvorine kako bi i ovoj djeci omogućili ljepši Božić.