E, ovo se zove glamur: Fenomenalni eNVy Room novom kampanjom nadmašio sam sebe!

Foto: Šime Eškinja

ŠTO dobijete kad spojite dvojac eNVy Room, Šimu Eškinju i Miu Kovačič? Izvrsnu modnu kampanju koje se ne bi posramili ni najpoznatiji svjetski modni časopisi!

Zanosna modna kampanja za sezonu jesen/zima 2013./2014. snimljena je u Splitu, na ljetnoj terasi Hotela Park, a Mia se za potrebe snimanja preobrazila u glamuroznu ženu čiji je život bez luksuza, visokih potpetica i besprijekornog make up-a nezamisliv.

Sina glamurozne bogatašice u kampanji glumi četverogodišnji Dino Pedišić, nećak Šime Eškinje, a na fotografijama je svoju ulogu našla i crna pudlica Rea.



Raskošna nova kolekcija eNVy Rooma ovog je puta zaživjela na crno-bijelim fotkama za koje je Šime htio da ispadnu pomalo dramatične i "preglumljene": "Takvu emociju sam pokušao naglasiti i načinom sekvenciranja pojedinih scena u svrhu naglašavanja dramatike trenutka. Iako je kolekcija jako ženstvena i senzualna htio sam joj na neki način proturječiti stvarajući kontrast između mekoće materijala i zatvorene forme fotografije. S Miom sam već mnogo puta surađivao i činilo mi se da bi ona bila savršena za ulogu koju sam zamislio. Njen zadatak bio je utjeloviti mladu, dokonu ženu koja se našla u mondenom ljetovalištu po prvi put sama, bez muža i dadilje, a s djetetom i psom."



Slavna ljepotica u ulozi zaštitnog lica ovog popularnog dvojca našla se po drugi puta, a prvu kampanju za Envy Room snimila je 2008. godine.



"Savršeno sam se provela na snimanju, a posebno me zabavljala uloga koju sam trebala odigrati. Zadovoljstvo mi je ponovno biti lice eNVy room kolekcije, ne samo zato što  se dečkima divim kako odgajaju eNVy room ženu koja oduzima dah savršenom siluetom, nego i zbog toga što smo već odavno kliknuli kao ljudi i prijatelji.", izjavila je voditeljica.