Elegantno i upečatljivo: Domaće celebrity cure znaju da se ove sezone nose crveni detalji

Foto: Press Foto

ZIMI nas nekako uvijek najviše privlače tamne boje poput crne, sive, tamnoplave i smeđe koje nam daju dojam dodatne topline i zaštite, no čak i najudobnije modne kombinacije potrebno je osvježiti daškom neke žarke boje.

Za to je najbolja vječita crvena koja izgleda dobro i na modnim detaljima kao što su torbice, remeni i cipele, na jaknama, suknjama i puloverima, ali i na usnama ili noktima.

To dobro znaju i domaće celebrity cure Antonija Stupar, Barbara Kolar i Ornela Vištica koje su se sinoć na otvorenju multibrand storea "Fashion&Friends" pojavile s detaljima u toj boji.

Zgodna Ornela Vištica jednostavnu je crnu kombinaciju elegantno upotpunila prekrasnom kratkom jaknicom u žarko crvenoj boji koja je simpatičnoj glumici u trenutku dala dozu glamura.

Voditeljica Antonija Stupar odlučila se pak za divnu crvenu torbicu te crveni ruž koje je iskombinirala uz prugastu haljinu, waterfall vestu i strukirani baloner.

Barbara Kolar pojavila se u sportsko - elegantnoj kombinaciji te uz crnu suknju iskombinirala visoke čizme na vezanje i zgodnu vestu s američkom zastavom.

A koji ćete crveni detalj vi odabrati ove zime?