Fatalni praznici u Meksiku: Miley i Patrick uzeli pauzu nakon samo 5 mjeseci ljubavi

Foto: JLP, Instagram

ČINI se kako su njegovi proljetni praznici u Meksiku jednostavno bili previše.

Iako se ni Miley Cyrus ne može pohvaliti tipičnim ponašanjem za djevojku u sretnoj vezi, čini se kako je Patrick Schwarzenegger kriv za pauzu, koju je mladi par odlučio uzeti nakon svega 5 mjeseci ljubavi.
 
Točnije, kriv je njegov odmor u Cabu, gdje je uhvaćen u vrućim zagrljajima sa smeđokosom kolegicom s fakulteta, za koju čitavo vrijeme tvrdi da mu je najbolja prijateljica te djevojka njegovog prijatelja. No, slike su pokazale sve suprotno od toga, zbog čega je par već imao problema, a čini se kako ih nikako ne može prebroditi.
 
Nekoliko različitih izvora potvrdilo je novosti za slavni US Weekly, a sada su nam jasnije i njezine slike s ludih i golišavih tuluma posljednje vrijeme, koje su ponovno šokirale javnost. Čini se kako svatko od nas ima svoj način rješavanja problema.
 
 
"Skandal je napravio dosta štete. Oboje su vidjeli partnerove strane koje im se nisu svidjele, ali su radili na tome da to promijene. Još uvijek razgovaraju i rade na problemima, ali nisu više tako ozbiljni i predani toj vezi", otkrio je nepoznati izvor.
 
Već vidimo mamu Schwarzenegger kako otvara šampanjac, s obzirom da je od prvog dana protiv te veze.