"Fifty Shades" ludilo: Grey postaje sve popularnije muško ime, a ekipi filma pridružuje se i seksi Aaron Taylor!

Foto: Calvin Klein, Men's Health

EROTSKA trilogija "Pedeset Nijansi Sive" ne prestaje inspirirati ljude diljem svijeta.

Osim sve veće popularnosti S&M seksa, čini se kako je ljubavna priča o Christianu i Anastasiji inspirirala i buduće roditelje. Naime, ime Grey ušlo je na popis 1000 najpopularnijih dječjih imena u Americi i to na 979. mjesto liste.
 
Za sve one koji slučajno ne znaju, seksi poduzetnik Christian, koji je ujedno glavni muški lik u knjizi, preziva se upravo tako. No, još je popularnije ime Christian, koje se ove godine našlo na visokom 35. mjestu liste, dok je ime Anastasia ove godine skočilo za nevjerojatnih 100 mjesta, na 257. mjesto.
 
 
Znali smo da će vruća tematika knjige dovesti do sve veće popularnosti seksualnih igračaka, no nije nam ni na kraju pameti bilo da će autorica E.L. James utjecati i na rodne listove beba.
 
Također, stižu nove vijesti od strane ekipe, koja vrijedno radi na ekranizaciji priče koja je zaludila svijet. Producentica Sam Taylor-Wood otkrila je kako je našla ulogu u filmu i za svog supruga Aarona Taylora-Wooda, najpoznatijeg po ulozi grofa Vronskog u kino hitu "Ana Karenjina" iz 2012. godine, no nije željela otkriti o kojoj se ulozi radi.
 
 
Ono što je sigurno, da Aaron neće glumiti Christiana Greya, jer je ta uloga pripala holivudskom ljepotanu i modelu Jamieju Dornanu. Još sad i zgodni Aaron. Jedva čekamo Valentinovo 2015. godine, za kad je zakazana premijera.