Glamurozni spoj: Tatjana Jurić i eNVy Room na balu pod maskama

Foto: Šime Eškinja

ČETRDESETE i pedesete godine prošlog stoljeća nadahnule su dečke iz dvojca eNVy Room na kreiranje posljednje kolekcije koju su odlučili predstaviti šarmantnom kampanjom.

Bal pod maskama za potrebe snimanja odvio se u palači Gvozdanović, a glavnu ulogu odigrala je zgodna tv voditeljica Tatjana Jurić.



Damske kreacije u kojima se miješaju klasični i moderni stil zablistale su na živopisnim fotkama veselog društva.



"S Tatjanom surađujemo jako dugo, pa je tako ova suradnja zapravo sasvim očekivana. Ona uvijek prekrasno nosi eNVy room i zadovoljstvo nam je što je zaštitno lice naše nove kampanje", rekli su Vjeko Franetović i Nikica Ivančević iz eNVy rooma o angažmanu Tatjane Jurić u kampanji za proljeće/ljeto 2015. godine.



O suradnji s eNVy roomom Tatjana Jurić je izjavila: "Kroz sad već godine i godine suradnje s Vjekom i Nikicom iz suradnje se rodilo prijateljstvo.Lijepo je odrastati i stasati s nekim u poslu, a kako su oni rasli u svom, tako su i meni pomagali rasti modno u mom poslu. Oni koji me znaju, znaju da sam modom posve neopterećena, no zato mi je bitno uz sebe imati nekog tko zna što bih i onda kada i sama nisam sigurna. Dečki iz eNVy rooma to sigurno znaju."



Fotke je snimio Šime Eškinja, šminku potpisuje Sanja Agić, dok je za frizuru odgovorna Draška Topić, te salon Ruža.