Golišave fotke donose milijune sljedbenika: Ovo su najpopularniji slavni frajeri na Instagramu

Foto: Instagram, Ilustracija Index

POTPUNO nam je jasno zašto su ovi slavni dečki najpopularniji na Instagramu.

Iako nam je drago čuti da su prva tri mjesta najpopularnijih slavnih osoba na Instagramu pripala ženama - Beyonce s 42,6 milijuna sljedbenika, Kim Kardashian s 42 te Taylor Swift s 41,4 milijuna fanova - moramo priznati da su im neki slavni dečki itekako za petama.
 
Tako se na 6. mjestu najpopularnijih slavnih osoba na Instagramu našao Justin Bieber, s 35,7 milijuna sljedbenika, a vjerujemo kako je tu brojku itekako povećao nakon slike gole stražnjice, koja je izazvala histeriju među ženskim dijelom populacije.
 
 
Na istom popisu, 4 mjesta dalje, s 29,4 milijuna sljedbenika, našao se nogometaš Neymar da Silva Santos Junior, a tome su također pridonijele golišave fotke, koje su veliku popularnost donijele i njegovom kolegi Cristianu Ronaldu, posebno nakon prekida sa zanosnom Ruskinjom Irinom Shayk. On na svom Instagramu trenutno broji 26,1 milijuna sljedbenika.
 
 
 
Slavni glumac Dwayne "The Rock" Johnson također je jedan od popularnijih frajera na Instagramu, s 23,4 milijuna sljedbenika, a njegovim mišićima ne mogu odoljeti ni žene ni muškarci.
 
Leo Messi peti je najpopularniji Instagram frajer, s 22,3 milijuna sljedbenika, iako njegove fotografije ne uključuju ni približno toliko golotinje. Leo se na svom profilu uglavnom hvali lijepom suprugom i sinom te mirnim obiteljskim životom.
 
 
 
Pssst! Još neke slavne osobe, koje su se našle u Top 20 su: Ariana Grande (40,3 milijuna), Selena Gomez (40,1 milijuna), čitav Kardashian/Jenner klan, Nicki Minaj (30,9 milijuna), Miley Cyrus (26 milijuna), Katy Perry (25,4 milijuna), Jennifer Lopez (24,8 milijuna) i Rihanna (24 milijuna).