Index Rouge vodi 10 čitateljica na "Bling Ring": Pogledajte priču o dokonim klincima koji su poharali kuće bogatih i slavnih!

Foto: Press Foto

DUGO iščekivani film "Bling Ring", snimljen prema istinitoj priči o tinejdžerima koji su opljačkali kuće slavnih osoba, od sutra možete pogledati i u našim kinima!



O čemu se radi?


U slavom opsjednutom Los Angelesu grupa tinejdžera počinila je uznemiru­juće zločine. Film Bling Ring se temelji na istinitim događajima o mladim ljudima koji su bili opsjednuti glamuroznim životom slavnih koje su pratili preko Interneta i ukrali više od 3 milijuna luksuzne robe iz njihovih domova. Neke od njihovih žrtava su bile Paris Hilton, Orlando Bloom i Rachel Bilson, a mediji su ih prozvali bandom Bling Ring.

Sofia Coppola, dobitnica Oskara, nas u ovom filmu upoznaje s njihovim svijetom u kojem na mladenačku naivnost i uzbuđenje jako utječu današnja kultura opsjednutošću luksuznim brendovima i poznatima. Članovi bande nas upoznaju s iskušenjem kojem je svakom tinejdžeru teško odoljeti. A ono što počinje kao mladenačka zabava ubrzo završi izvan kontrole.

Glumačka postava:


U filmu glume Emma Watson, Leslie Mann, Tarissa Farmiga, Claire Julien, Israel Broussard, Katie Chang, Georgia Rock i Gavin Rossdale.

INDEX ROUGE VODI TE U KINO!

Index Rouge nagradit će 5 najbržih čitateljica kartom koja vrijedi za 2 osobe! Cure koje osvoje karte, film "Bling Ring" mogu pogledati u roku od dva tjedna u Zagrebu u multipleksima CineStar!


Što trebaš napraviti?

Na mail rouge@index.hr pošalji mail s naslovom "Želim ići na Bling Ring" te napiši u kojem bi multipleksu CineStar pogledala film te navedi svoje podatke (ime i prezime, adresu, broj mobitela)! 5 najbržih čitateljica nagradit ćemo kartom za 2 osobe!

Sretno!