Indexov Kralj maturalne večeri Mihovil Pavičić: Oduševljen sam, cijela noć je bila nestvarna

PRVI Indexov Kralj maturalne večeri, Mihovil Pavičić, sinoć je proveo nezaboravnu noć, i na svojoj maturalnoj večeri tulumario do zore u društvu frendova i frendica iz razreda u glamuroznom izdanju.

Našeg Mihovila opremili smo od glave do pete pa je tako u Galileu izabrao elegantno crno odijelo koje mu je pristajalo kao saliveno, prugastu košulju, sivu kravatu, torbicu za novčanik i mobitel, i kožne cipele te tako dobio savršen outfit za ludu noć.

Kako bi iznenadio svoju pratnju Milu Banić, Mihovilu smo poklonili prekrasnu kutiju punu ružama po imenu Fiesta, koje je posebno za njega pripremio cvjetni atelje Flower box.

Nakon što je stigao u pratnji roditelja i sestre Nives, koja ga je i prijavila na natječaj, našeg su maturanta dočekali Indexov snimatelj i fotograf koji su ispred prekrasne zagrebačke Mimare napravili pravi mali foto session, kako bi naš Kralj maturalne večeri imao profesionalne fotke za uspomenu na najljepšu večer koja je okrunila njegov završetak srednje škole.



Mihovil je Klasičnu gimnaziju u Zagrebu završio s odličnim uspjehom, pa ga ovog ljeta, kako bi se opustio od silnog učenja za maturu i priprema za fax, vodimo i na putovanje iznenađenja, uz pomoć turističke agencije za mlade Collegium.

Video s priprema našeg Mihovila pogledajte ovdje: