Iris Rajčić kao hrvatska Heidi Klum nastavlja potragu za novim modelima: Nakon Zagreba, Cro A Porter Ultîme model search održat će se u Splitu!

Foto: Goran Matijašec

SLAVNE ljepotice Heidi Klum i Tyra Banks poznate su po svojim fascinantnim manekenskim karijerama, ali i showovima u kojima otkrivaju nova lica te im omogujuću da potpišu unosne modne ugovore.

Ako si uvijek sanjao/la o tome da nešto slično dođe i u Hrvatsku, imamo super vijest za tebe!

Cro A Porter ove je sezone u Hrvatskoj organizirao potragu "Cro A Porter Ultime model search", koja curama i dečkima koji sanjaju o manekenskoj karijeri omogućava da pristupe castingu te pokažu svoje umijeće. Najbolji od najboljih dobit će priliku nositi revije na ovosezonskom Cro A Porteru, najvećem modnom događanju u zemlji!

Castinzi se održavaju u čak 5 gradova, a prvi je održan proteklog vikenda u Zagrebu!

Stručni žiri u kojem su se nalazili Viktor Drago, Tihana Harapin Zalepugin, Iris Rajčić i mnogi drugi u petak je izabrao finaliste. Subota je bila rezervirana za prvu reviju finalista. Program je vodila Antonija Blaće, sve prisutne je zabavila Martina Vrbos, dok su iz prvog reda finaliste pratili Ecija Ivušić i modni dvojac ELFS.

Cro A Porter Ultime model search nakon Zagreba nastavlja se ovoga vikenda u Splitu, 07. i 08.03. u City Centeru one Split, zatim 14. i 15.03. u Tower centru u Rijeci, 21. i 22.03. u  centru Supernova Zadar, a 28. i 29.03. u centru Portanova Osijek. Ova uzbudljiva potraga za novim licima završava velikim finalom u City Centeru one East u Zagrebu 04. i 05.04.

Kako je bilo na castingu u petak i reviji u subotu, pogledajte u našoj galeriji!