Iz pilotske kabine: Slavna Choupette voli promatrati oblake tijekom vožnje

KARL LAGERFELD odnedavno je, osim modom, opčinjen i svojom slatkom Choupette - sijamskom mačkicom koja redovito uživa kraljevski tretman.

Slavni je dizajner tako dao intervju za "Independent UK" i ponovno otkrio neke detalje vezane za njegovu malu princezu, prenosi The Frisky.

"Choupette je pomalo ćudljiva. Uvijek me čeka ispred ulaznih vrata jer ne voli biti sama", izjavio je. No ne shvaćamo kako može biti "sama" kad ju paze čak tri Karlove pomoćnice.

Mačkica također odlazi na (pre)redoviti pregled kod veterinara svakih 10-ak dana, ali za to se, naravno, pobrinu sluškinje budući da Karl "ne želi da na njega bude bijesna".

Kad oko Choupette ne skaču Karlove kućne pomoćnice, to znači da je vjerojatno na putovanju sa Lagerfeldom. Točnije - vozi se u njegovom privatnom avionu i to u pilotskoj kabini jer, kako kaže Karl, "jako voli promatrati oblake tijekom vožnje".

"Ona je postala najslavnija mačka na svijetu. Čak su me kontaktirali i razni proizvođači hrane za kućne ljubimce s molbom da ona bude dijelom njihovih reklama. No to ne dolazi u obzir. Ja sam reklama, a ne ona! Užasno je razmažena. Očito", izjavio je osebujni Lagerfeld.