Izabrane manekenke koje će se pojaviti na pisti ovosezonskog FASHION.HR-a

NAJPERSPEKTIVNIJI hrvatski manekeni i manekenke okušali su sreću na castingu za lica koja će se naći na pisti ovosezonskog modnog događanja FASHION.HR.

Vodeći domaći dizajneri između više od 200 prijavljenih modela izabrali su lica koja će predstaviti njihove kolekcije za sezonu proljeće-ljeto 2013. na predstojećim revijama.

FASHION.HR održati će se od 10. do 13. listopada u jedinstvenom prostoru bivše zagrebačke tvornice Gredelj, a u čak četiri revijalna dana modeli odabrani na castingu predstaviti će modne vizije koje su za nadolazeću sezonu pripremili poznati hrvatski dizajneri - Branka Donassy, Igor Galaš, Ivan Alduk, eNVy room, Ana Maria Ricov, Martina Felja, LINK by Ogi Antunac i Zoran Mrvoš, Ivica Skoko i Ivana Popović.



Aleksandra Dojčinović dizajnirati će posebnu reviju za sponzora, a kreativni tim FASHION.HR-a na pistu dovodi i renomirane goste iz regije koji će se premijerno predstaviti domaćoj modnoj publici.

FASHION.HR otvoriti će Marina Obradović, poznatija pod imenom Marina Design koja će uz vlastitu pret-a-porter kolekciju, predstaviti i dizajnerske pregače.

Unutar projekta FASHION.HR Industrija prikazat će se kolekcije HERA by Robert Sever i Additive collection by Igle nastale kao rezultat suradnje vodećih dizajnerskih imena i domaće tekstilne industrije, a u sklopu platforme LIFT svoje kolekcije predstavit će i mladi talentirani dizajneri Morana Krklec, Matija Čop, Aleksandar Žarevac te dizajnerska skupina Clash of 9.