Jednadžba novog seks izuma: Gaćice, vibrator i smartphone aplikacija

Foto: weheartit

TVRTKA OhMiBod, koja se bavi proizvodnjom seks igračaka, ovih je dana u Las Vegasu predstavila svoj najnoviji izum.
 
Radi se o ženskom donjem rublju, točnije gaćicama, koje u sebi imaju ugrađen vibrator, ali ne bilo kakav, već onaj s ugrađenim Bluetooth uređajem, koji su nazvali "BlueMotion massager". 
 
Bit će to vjerojatno najskuplje gaćice koje ćete ikad kupiti, jer je za njih potrebno izdvojiti 129 dolara, no ove možete kontrolirati pomoću svog smartphonea, kao da u rukama držite daljinski upravljač i to preko pripadajuće iOS ili Android aplikacije.
 
"Pomoću svog smartphonea možete regulirati vibracije, što je jako zabavno, jer nitko ne zna što zapravo radite", otkrio je Brian Dunham, koji je osnovao tvrtku zajedno sa svojom suprugom Suki. "Postoji i mogućnost snimanja zvuka do 60 sekundi, što znači da on može zujati u ritmu vašeg ili partnerovog glasa."
 
Iako je prije svega dizajniran za parove, BlueMotion massager može biti i za solo igru. Zasad aplikacija mora biti u dometu Bluetootha, no izumitelji obećavaju da će se udaljenost povećati do ljeta, dok će se sam proizvod  naći na policama dućana u ožujku.
 
Biste li nabavili jedan ovakav par?