Jeziva fotka otkriva tko je zapravo ubojica u seriji Pretty Little Liars?

Foto: Instagram

ZA NOVU dozu serije "Pretty Little Liars" morat ćemo pričekati 9.12.2014., no producenti ovog tv hita fanove svakih nekoliko dana uveseljavaju i iznenađuju objavama na Instagramu.



Putem Instagram profila serije "Pretty Little Liars" doznajemo kako će djevojke biti obučene na božićnom plesu i kako Janel Parrish (Mona) nastupa u showu "Dancing with the stars", a scenaristi su odlučili među fotke ubaciti i jedan pomalo jezivi prizor koji možda otkriva tko je zaista "A"!

SPOILER ALERT!

 

Kao što već znate, tvorci serije najavili su kako ćemo u nadolazećoj božićnoj epizodi napokon doznati tko je "A", a zatim početi pratiti nove zavrzlame koje se odvijaju u Rosewoodu.

U posljednjoj epizodi glavnu zlikovku nasilno je ubila djevojka s plavom perikom, a redatelji su zagolicali maštu publike objavivši fotku na kojoj, inače crnokosa Jenna nosi plavu kosu poput Alison!



Jenna se neko vrijeme nije pojavljivala u seriji, a uvijek je bila jedan od glavnih sumnjivaca, no mi se nadamo kako, nakon svih tih godina redatelji nisu samo tako odlučili objaviti tko je "A".

Koja priča stoji iza Jenne i njezine nove boje kose, saznat ćemo uskoro.