Kako izgledati odmorno i svježe - bez šminke!

Foto: Planet Blue

DOBAR korektor, ružičasto rumenilo i bijela olovka u trenu će ti pomoći da ujutro izgledaš odmorno, no postoje i "prirodni trikovi" za razbuđivanje lica!

Njeguješ li "natural look", svakako isprobaj naše savjete:

1. Potakni cirkulaciju i nakon buđenja pleši ili vježbaj desetak minuta! Lice će ti obasuti prirodno rumenilo, a oči ti više neće biti umorne.

2. Obuci prave boje uz lice! Odaberi bluzu u nijansi koja će tvom izgledu dati "wow" efekt! Ima li tvoja koža hladnu nijansu, odaberi ljubičastu, ružičastu ili denver plavu, a imaš li topliji ton kože, odaberi žutu, narančastu, zlatno - bež ili pak ciklamu. Osjećaš li se umorno, izbjegavaj majice u crnoj, smeđoj, sivkastoj i krem boji.

3. Stavi hladne žlice na oči i drži ih na kapcima barem 60 sekundi. To će ukloniti podočnjake i razbistriti pogled.

4. Imaš li problema s vrećicama i natečenim očima, na nekoliko sekundi palcem i kažiprstom lagano uštipni kožu uz sam korijen nosa.To će "izvući vodu" i smanjiti natečenost.

5. Odaberi upečatljive naušnice. Nakon neprospavane noći, zgodne naušnice odlično će odvratiti pažnju od umorna lica. Samo pripazi da ne budu preteške i da se njihova boja slaže s tonovima tvog lica.