Kako preboljeti prekid kao celebrity

Foto: JLP

CELEBRITYJI koji znaju prekinuti vezu bez povlačenja prljavog rublja po novinama danas su prava rijetkost. No, još uvijek ima onih od kojih možemo nešto naučiti.

1. Jason Segel i Michelle Williams



Iako su preslatki Jason i Michelle prekinuli prije više od mjesec dana, glumački par nije imao namjeru javno komentirati svoju odluku te je sve ostalo na nagađanjima da im je presudila udaljenost. Kako god bilo, slažemo se da je prekid privatna stvar, a takva bi trebala i ostati.

2. Harry Styles i Taylor Swift



I dok se Taylor bogati na "pljuvanju" bivših dečkiju u pjesmama, Harry se u ovom slučaju pokazao kao pravi đžentlmen. Nakon što ga je javno osramotila na Grammyjima, kada se narugala njegovom britanskom naglasku, Harry je izjavio kako je Taylor napravila odličan show, kao i uvijek. Zaključak: o bivšima sve najbolje (barem u javnosti).

3. Justin Bieber i Selena Gomez



Osveta nakon prekida? Da, ali samo ako ona podrazumijeva rad na sebi. Selena je položila test s peticom, tako što danas izgleda bolje nego ikad, radi na novim projektima i ne zamara se time što je bilo prije.

4. Orlando Bloom i Kate Bosworth



Bilo gdje da se sretnu, ovo dvoje bivših golupčića stanu i uljudno popričaju. Bravo, tako se to radi. A ako ne znaš o čemu bi pričala s bivšim kad ga sretneš, dovoljno je da samo pozdraviš, bez onog tipičnog pretrčavanja ulice, ulaska u prvi dućan ili tipkanja po mobitelu.

5. Cameron Diaz i Justin Timberlake



Možda ne vjeruješ u ideju prijateljstva nakon veze, ali dovoljno je i to da možete funkcionirati zajedno (biti profesionalni), ukoliko to nalažu okolnosti. Cameron i Justin su nakon prekida zajedno snimili film i odlično se proveli.