Kako tvoji muški prijatelji i kolege utječu na tvoj seksualni život?

Foto: Screenshot Youtube

DONOSIMO dobre vijesti za sve cure koje imaju puno muških prijatelja ili kolega.

Čini se kako oni imaju itekakav utjecaj na tvoju vezu. To bi moglo biti doista tako ili samo dobar izgovor za druženje s muškarcima, čak i kad si u vezi. Kako god bilo, jedno novo istraživanje otkrilo je kako se žene, koje oko sebe imaju više muških prijatelja ili kolega, i više seksaju sa svojim partnerom. No, isto tako, istraživači su otkrili kako je za više orgazama potrebno i vjerovanje njezinog partnera da je ona tim muškarcima atraktivna.
 
U istraživanju su sudjelovala 393 heteroseksualna muškarca u dugim i ozbiljnim vezama, koji su morali odgovoriti na pitanja o tome koliko je atraktivna njihova partnerica, koliko ona ima muških prijatelja i kolega, što misle o tome koliko je ona njima atraktivna te koliko su puta imali odnos s partnericom u zadnjih tjedan dana. 
 
Nakon analize podataka, rezultati su pokazali da su žene koje su imale puno muških prijatelja i kolega i za koje su njihovi partneri vjerovali da ih oni smatraju atraktivnima, imale i više seksa s partnerom, jer je on tako želio više akcije u spavaćoj sobi. Drugo objašnjenje za to je i da su muškarci svjesni da takva žena ima druge opcije.