Kako tvoji roditelji utječu na tvoj ljubavni život?

Foto: Screenshot Youtube

TVOJI roditelji itekako mogu utjecati na tvoj ljubavni život.

1. Tko je glavni?
 
Portal Women's Health ističe kako u vezi gotovo uvijek samo ono jedno "nosi hlače". Ako je to bio tvoj tata, vrlo je vjerojatno da će i tebe privlačiti takvi karakterno jaki muškarci. A ako završiš s potpuno drugačijim muškarcem, vrlo su velike šanse da ćeš ga pokušati "očvrsnuti".
 
2. Ovise li roditelji o tebi?
 
Ako si ti dosad bila ta koja je rješavala svađe i probleme između svojih roditelja, vrlo je vjerojatno da ćeš takvu ulogu igrati i kasnije u životu i ne samo za svoje roditelje, naravno. Pa ćete tako privlačiti muškarci koji će vjerovati kako trebaju tvoju pomoć kako bi bili sretni.
 
3. Problemi s intimnošću?
 
Neki roditelji odlučili su se za "robotski stil" odgoja djece, bez pretjeranog tepanja, dodira, zagrljaja i slično. Upravo takva djeca i sama vrlo često imaju problema s intimnošću, jer ih se tako učilo, što se odražava i na spavaću sobu, ali i izvan nje.
 
4. Pretjerano strogi roditelji?
 
Ako su tvoji roditelji bili prestrogi, vrlo je vjerojatno da ćeš takva biti i ti. Ako je tvoja mama bila ta koja se stalno "okomljavala" na tvog tatu, a s njom si bila u boljem odnosu, veća je vjerojatnost da će ti takvo ponašanje biti sasvim normalno. Ako si bila bliskija s tatom, iz suosjećajnosti nećeš biti takva prema svom dečku.