Khloe Kardashian zbog prevare izbacila Lamara iz kuće: Navodno postoje i dokazi

Foto: JLP

BRAK jedne od sestara Kardashian i košarkaša Lamara Odoma navodno je pred raspadom zbog njegove nevjere.

Strani mediji naveliko su se raspisali o tome kako je Lamar svoju suprugu prevario s Jennifer Richardson, koju je upoznao u jednom striptiz baru u siječnju prošle godine, prenosi časopis Star. 
 
Prema tvrdnjama Jenniferinog prijatelja, košarkaš je brinetu odveo u svoju hotelsku sobu prvu večer kad ju je upoznao i tada su radili sve, osim spavali skupa, a za to joj je košarkaš navodno platio 3000 dolara. Godinu dana kasnije ponovno su se sreli u Sjevernoj Karolini i tad su se upustili u seksualne odnose, a društvo im je pravila još jedna žena. Afera je trajala nekoliko mjeseci, jer se prema Jenniferinim riječima, "on jednostavno nije mogao nje zasititi."
 
Upravo u to vrijeme Khloe je posumnjala da ju vara te ga je izbacila iz spavaće sobe, a zatim zamolila da napusti i njihovu vilu. "Imaju velikih problema, no Lamar još uvijek spava u kući. On ne želi da se njihov brak završi", otkrio je nepoznati izvor.
 
Navodno Jennifer ima dokaze za svoje tvrdnje, a oni bi trebali biti objavljeni u petak, u tiskanom izdanju časopisa Star.