Kokice su spremne: Kanyeova bivša pokrenula rat s Kim i njezinim sestrama

Foto: Getty, Instagram

CURE ovaj put misle ozbiljno.

Nakon što je javno prozvala repera Tygu da bi ga trebalo biti sram što hoda s maloljetnom Kylie Jenner, na bivšu djevojku Kanyea Westa, Amber Rose, prva se obrušila uvijek zaštitnički nastrojena Khloe Kardashian.
 
"Ona je još uvijek dijete i treba ići rano u krevet. Tyga bi se trebao sramiti što je iza sebe ostavio prelijepu ženu i dijete zbog djevojčice od 17 godina", izjavila je Amber prošli tjedan u jednom radijskom intervjuu. Inače, manekenka je jako dobra prijateljica s reperovom bivšom zaručnicom Blac Chynom.
 
 
Khloe se zatim oglasila putem Twittera, referirajući se na to kako je Amber bila striptizeta sa svojih 15. "Meni je drago što sam bila striptizeta s 15. Bit ću ta mala k**** kako bih pomogla obitelji, jednako kao i tvoja sestra", uzvratila je Amber na Twitteru, a zatim se prebacila na Instagram te objavila niz uvredljivih fotografija. Na jednoj od njih se nalazi i Kanye, a na njoj piše: "Kad tvoja šogorica nazove tvoju bivšu striptizetom, a žena ti ima porno uradak."
 
 
Na sljedećoj je objavila sliku Kanyea na dan svadbe, kako razgovara sa ženskim dijelom obitelji Kardashian te ih upozorava kako je bolje da se ne "igraju" s Amber. Oglasili su se i brojni obiteljski prijatelji, s raznim uvredama na račun Amber, a najglasniji je svakako bio Jonathan Cheban, za kojeg je svijet i saznao isključivo zbog prijateljstva s Kardashiankama.
 
 
I dok se Khloe nakon toga povukla, izjavom kako je rekla što je trebala i to je to, čini se kako Amber ne odustaje od svog nauma pa ju je još jednom za kraj upozorila da se ne igra s njom. Kim još uvijek nije reagirala.
 
Na čijoj ste vi strani?