Koliko će još plesati? Patricku Scwarzeneggeru mama zabranila dolazak na božićnu večeru s Miley!

Foto: Getty, JLP

MLADI par naišao je na nove nevolje.

Patrick Schwarzenegger do prije nekoliko mjeseci bio je poznat uglavnom kao zgodni i ambiciozni sin slavnog glumca Arnolda. Uz to, Patrick snima reklame, povremeno glumi, studira i ima odličan odnos s majkom. Barem je imao prije nego je započeo vezu s Miley.
 
Gospođa Maria, koja je potomak slavne obitelji Kennedy, ne skriva kako ne može podnijeti problematičnu Miley, a sad je otišla i korak dalje - svom je sinu zabranila da dovede Miley na božićnu večeru.
 
Podsjetimo, Patrick i Miley zajedno su posljednjih mjesec dana te gotovo da se ne odvajaju jedno od drugoga, a često zajedno i tulumare. Navodno je zgodni Patrick jako zaljubljen u svoju novopečenu djevojku te ju je za blagdane želio upoznati s ostatkom obitelji, da svi shvate zašto ju voli. No, mama je bila jasna - Miley ne smije ni blizu.
 
"Maria ne želi Miley pored ostatka Kennedy obitelji, no Patrick inzistira na njezinom dolasku. Čak je i postavio ultimatum da ako ne dolazi Miley, ne dolazi ni on. Uvijek je imao odličan odnos s mamom, no otkad je s Miley, svaka njihova komunikacija završi svađom i njegovim uvjeravanjem kako Miley nije loša cura", otkrio je nepoznati izvor.
 
Pssst! Šuška se i kako su roditelji slavne Miley jako bijesni na gospođu... Bit će svega!