Let´s talk about sex: U zemlji vanilije, zašto volimo čokoladicu?

Foto: Saša Jurić, Ilustracija Index

ONCE you go black you never go back. Kada jednom probaš crnog ne vraćaš se natrag, reći će djevojke koje su na vlastitoj koži osjetile svu čar njegovih tamnoputih mišića. Zasićene vanilijom, cure se koriste ovom modernom uzrečicom koja vlada urbanim rječnicima. To je zato što vanilija više ne može zadovoljiti njihovu seksualnu čežnju. Sve više djevojaka postaje sklono tamnoj egzotici. Da, crna rasa je egzotična i samim time privlačna curama. Volimo crne pimpeke.
 
Osim baršunaste tamne kože i najnježnijih punih usana u koje se nije teško zaljubiti, tu je kompletan imidž i cijeli jebeni životni stil. Tko se ne bi zapalio za  Hollywood s malih ekrana, koji je gotovo uvijek cool. Zamišljam kako mi Jamie Foxx šapuće na uho how you doin' baby girl? Cure vole hoodice na glavi, Johna Legenda na Ipodu, veliki penis i njegovu guzu u prevelikoj trenirci te osmijeh koji isijava poput svježe naglancanih kuhinjskih pločica. Dakako, nisu svi penisi veliki, ali su lijepi. Dok mnoge bjelačke kite "neodoljivo" podsjećaju na hrenovku, crnačke kite su poput Snickersa ili Twixa. Kad ga vidiš pomisliš kako je sladak. Što pomisliš kad ugledaš hrenovku? Mnogi su uređeni i obrezani, a futrolicu nije potrebno natezati. Kako god okrenemo crnačke kite jednostavno su drugačije nama curama koje živimo u zemlji vanilije.
 
Zgodno je to ovako predstaviti i zvuči sasvim logično i razumljivo. Ali ne i mojoj baki! Ima jedna priča o tom paru miješanih rasa koji su prije trideset godina živjeli u Zagrebu u bakinoj ulici na broju 29. Miješana rasa zvuči kao miješano meso, ali tako je. Uglavnom, ona je bila nordijska pjegava plavuša, a on je bio tako jako crn da ga nisi mogao prepoznati u mraku. Imali su dvije najslađe kćerkice, koje su uvijek furale lude afro frizure ukrašene milijunima ukosnicama. I živjeli su sretni do kraja života. Poanta priče - ali on je tako jako crn da je to grozno! Vremena se mijenjaju, a s njima i običaji. Teško da će moja baka u osamdesetoj promijeniti mišljenje. Doduše, otkada je preživjela dva moždana svjetonazori su joj pomalo čudni.
 
Sve u svemu cure vole čokoladicu, a njih je u gradu svakim danom sve više i više, a s njima i sve više cura koje otkrivaju svoje skrivene žudnje prema crncima. Nina se nikada ne bi poševila s crncem da nije imala priliku. Nikada nije razmišljala o seksu s afrikancem niti je u najluđim snovima sanjala da će upoznati tog studenta medicine čija joj je koža zavrtjela glavom. I ne samo koža već i afrički naglasak. I ima velikog. Kada sam je pitala kakav joj je seks odgovorila mi je da je mokar i životinjski te da je on u trenucima strasti podsjeća na gladnu panteru. Veronika se pak požalila na seks, ali je ipak uživala u europskom dašku slobode i otvorena uma vodeći ljubav s crncem Parižaninom. To je onaj feeling kada dođeš u Europu i svi su tako održavani i zgodni i crnci mirišu po najfinijim parfemima. I onda ti uleti kozmetičarka kojoj guzica nije vidjela puta dalje od Donje Stubice i pita pa šta ti crnci ne smrde. Dogodilo se to mojoj poznanici koja je tada još bila u drugom stanju sa zaručnikom, crnim Švedom. Kada smo kod mirisa, zna li tko kako smrdi ukiseljena hrenovka?
 
Nego, Francuz s crnom kitom. Razmišljam na što bi ličila ta vizualno-mentalna stimulacija. Voulez-vous coucher avec moi ce soir?
 
Osim crnih studenata medicine koji puše travu tu su i tamnoputi sportaši. Zdrav život bez cigareta na dva metra visokoj i snažnoj muskulaturi koja svojom pojavom dominira i jednostavno ostavlja bez daha. Žene od metar i osamdeset kraj takvog se frajera odjednom osjećaju malo, krhko i ženstveno dok metar i žilet visoki bijelački pinkleci likuju svojim pivskim grdosijama od trbušine i misle kako su zavodljivi. Takve pinklece, pogotovo ako su imalo živčani i agresivni, ne možemo doživjeti kao muškarca već bi ga opalile da zauvijek nestane.
 

 

Jednostavno je. Neki muškarci vole plavuše, a neke žene vole crnce. Vjerujem kako u ovome gradu ima mnogo žena koje vole i japance i kineze i afrikance, no jednostavno nemaju priliku svoje seksualne apetite staviti na kušnju. Možda zato sve žene idu kod mog ginića Arapa. Slabo priča hrvatski, međutim naše ga Venere vole i odlično razumiju. Izgleda kako je to ta međurasna konekcija, jer tamo dolje svi pričamo istim jezikom.