Ljubavne lekcije kojima su nas naučili naši omiljeni televizijski parovi

Foto: Screenshot Youtube

VRLO često televizija ne odražava stvarnost.

No, kada je u pitanju ljubav, to ne mora nužno biti tako. Ovdje je nekoliko lekcija koje smo naučili upravo od naših omiljenih parova s malih ekrana.
 
1. Ljubav uvijek nađe put
 
Ponekad se možda čini kako od toga jednostavno neće biti ništa, a onda se odjednom sve stvari poslože na svoje mjesto. A sve što treba je biti malo strpljiv.
 
2. Ljubav ti je ispred nosa
 
Ali ju ti nikako ne prepoznaješ. Sjećaš se npr. Paceyja iz serije "Dawson's Creek"? Takvih je primjera puno, kako u serijama, tako i u stvarnom životu. Poanta priče? Daj priliku i onome tko ti inače ne bi bio prvi izbor, jer nikad ne znaš čime te osoba može iznenaditi. 
 
3. Laganje je uvijek loš posao
 
Mnogi likovi s malih ekrana ostali su bez svoje bolje polovice, upravo zbog laganja, jer dobro znaš kako se kaže: istina se uvijek sazna, prije ili kasnije.
 
4. Stanka ne mora biti dobra stvar
 
Iako je u posljednje vrijeme uzimanje pauze postala sasvim uobičajena stvar među parovima, koja je i spasila neke veze, to ne mora nužno biti tako, a to je rizik kojeg bi trebala biti svjesna. U popularnoj seriji Beverly Hills, pauza je odvela Dylana od Brende, ravno u krevet Kelly. Samo kažemo.
 
5. Ljubav s najboljim prijateljem
 
Moguće je i da će se on pokazati kao "onaj pravi", koliko god ti to sad ludo zvučalo. Tako su mislili i Mindy i Danny u seriji "The Mindy Project", a sada čekaju bebu. Sve je moguće.